Как да направим сайт безплатно за минути    

  1. Цъкни бутона за сайт

  2. Последвай линка

  3. Присъедини се към WIX

 ако използвате моя линк, печелите безплатна помощ от мен!  

  1. Избери шаблон

  2. Добави съдържание

  3. Публикувай!

  Create your free site in minutes and get help for editing from us 

 "Но защо ми е сайт? " ще попита някой

Повечето колеги от интернет маркетинга използват готовите сайтове на компанията, която промотират. На кого му трябва сайт, когато професионални дизайнери се грижат за вашите линкове да отвеждат към красиви и конвертиращи страници? Защо трябва сега да се учим и на това, когато може и по-лесно?

Точно така си мислех и аз. Но много скоро забелязах, че така правя реклама на други, издигам техния бранд, а аз се сливам с масата споделящи фенове на бранда и няма как да се отделя. Е, ако искате, действайте така, но... Шансовете ви да станете номер едно ще са доста малки.

Ако и вие като мен искате да се отличите, да покажете компетентност и вашите клиенти да четат вашия блог, а не този на фирмата, след минути ще сте готови.Съдържанието може да са собствени видеа, може да е текст, за да сте оригинални. Но това е друга тема, сега не се колебайте! Дори и сайт без видео, но ваш, е по-добър отколкото фирмения сайт. Направете го!

 "А колко да е голям  сайтът? "

Много са станали милионери с една страница сайт. Как става това, ще научите от моите писма.  Засега ще ви е нужен аутореспондер - система за контакт с посетителите на страницата ви.

Безплатен аутореспондер

Поръчайте интернет маркетинг - обучение тук:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now